Леле, бруки . Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, заедно со поканата за почеток на [12 Jul 18]

Леле, бруки . Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, заедно со поканата за почеток на преговорите за членство во НАТО, која му ја врачи на претседателот на Владата, Зора . Леле, бруки .


173 просмотров  58 комментариев
Читать на фейсбуке
blog comments powered by Disqus

Добавить комментарий