„Само Зоран Заев и СДСМ може да слават дека го промениле името на државата и идентитетот. [14 Jan 19]

„Само Зоран Заев и СДСМ може да слават дека го промениле името на државата и идентитетот. Mакедонскиот народ е разочаран заради губењето на името, идентитетот, исто .


122 просмотров  64 комментариев
Читать на фейсбуке
blog comments powered by Disqus

Добавить комментарий 

Популярное