Телевизија 24 [19 Jun 18]

Телевизија 24: Вести 12


69 просмотров  25 комментариев
Читать на фейсбуке

Телевизија 24 [23 May 18]

Телевизија 24: Телевизија 24 shared a link.


649 просмотров  25 комментариев
Читать на фейсбуке

Дневник во 17 часот Дневник во 17 [18 May 18]

Дневник во 17 часот Дневник во 17 часот


117 просмотров  59 комментариев
Читать на фейсбуке

Дневник во 20 часот Дневник во 20 [16 Apr 18]

Дневник во 20 часот Дневник во 20 часот


55 просмотров  16 комментариев
Читать на фейсбуке

Телевизија 24 [11 Apr 18]

Телевизија 24: Телевизија 24 was live.


134 просмотров  25 комментариев
Читать на фейсбуке

Пратеникот Амди Бајрам на денешната седница за пратенички прашања ги праша членовите на Владата во [29 Mar 18]

Пратеникот Амди Бајрам на денешната седница за пратенички прашања ги праша членовите на Владата во врска со снабдувањето со лекови и за вработувањето на Ромите во .


226 просмотров  105 комментариев
Читать на фейсбуке

Претседателот е должен да да го потпише указот, во спротивно го крши Уставот, порачува [15 Mar 18]

Претседателот е должен да да го потпише указот, во спротивно го крши Уставот, порачува претседателот на Собранието, Талат Џафери по донесувањето на Законот за јази .


254 просмотров  119 комментариев
Читать на фейсбуке