Претседателот Иванов денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја [10 Nov 18]

Претседателот Иванов денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска офицерска сабја на Командантот на Баталјонот за почести, потполковник Иван


782 просмотров  38 комментариев
Читать на фейсбуке
blog comments powered by Disqus

Добавить комментарий 

Популярное