Организацијата на Борци од Прилеп, градот Херој, градот кој дал најмногу жртви и Народни херои за [06 Nov 18]

Организацијата на Борци од Прилеп, градот Херој, градот кој дал најмногу жртви и Народни херои за време на НОБ, без конкретен став околу тоа дека Владата планира одл .


99 просмотров  65 комментариев
Читать на фейсбуке
blog comments powered by Disqus

Добавить комментарий