На сите шо ја викате Македонија [13 Jan 19]

На сите шо ја викате Македонија:”грутка” “цицка” “мајка” “продадена”и шо и палите свеќи демек умрела, да ви кажам дека Македонија не е ништо од тоа туку е жива држава, а вашата борба не треба да се

326 просмотров  27 комментариев
Читать на фейсбуке
blog comments powered by Disqus

Добавить комментарий 

Популярное