Komiti Skopje [08 Dec 18]

Komiti Skopje: Почекавме малку, за да не реагираме импулсивно и со тоа да испратиме погрешна порака, но наша реакција никогаш не изостанала, па така и ќе биде . Нов режим го замени предходниот, повт


631 просмотров  19 комментариев
Читать на фейсбуке
blog comments powered by Disqus

Добавить комментарий